top of page
Banner website.png


OnlyVine is ontstaan uit liefde voor de natuur en zorgen om de toekomst. De producten die OnlyVine verkoopt dragen een steentje bij aan de prachtige natuur dankzij de voedende werking van het mineraal olivijn. Olivijn ruimt co₂ op, zoals de natuur dat al jaren doet.

Dankzij de co₂ opruimende werking van het mineraal olivijn helpt u mee de opwarming van de aarde tegen te gaan.
U kunt de producten van OnlyVine gewoon toepassen in uw tuin zoals u dat gewend bent, en daarmee draagt u bij aan de toekomst van onze prachtige planeet.

Door bewustzijn te creëren van de werking van olivijn, en voor de drie noordelijke provincies het online dealerpunt te zijn van greenSand olivijn producten, is ons streven voor dit jaar minimaal 500 huishoudens te voorzien van producten met olivijn."Bijdragen aan een mooie toekomst van de planeet, door te doen waar je van houdt!"
~Anita Doornbos~Na mijn afstudeerstage bij greenSand ben ik enthousiast geworden over de werking van olivijn. De producten van greenSand worden steeds populairder. Omdat er nog geen dealerpunt was rondom Hijken besloot ik mijn eigen dealerpunt te beginnen! Dankzij mijn ervaring met greenSand dealerpunten en het contact met de klanten kon ik met succes mijn eigen dealerpunt opzetten!  Ik doe dit gelukkig niet alleen, ik krijg hulp van de bedrijven waar ik mee samenwerk en waar nodig van familie en vrienden.

Vol enthousiasme stort ik mij dan ook aan mijn nieuwe avontuur, stilzitten doe ik niet graag en ik hoop dat ik binnenkort bij u onze producten mag komen bezorgen!
 

bottom of page